16 de maig 2008

Avui toca hoquei, Deco i Laporta

Pèssim començament de la semifinal de Lliga amb el Noia. Escoltes als periodistes i diuen que és producte de la ressaca de la Copa d’Europa. Quina ressaca? Senyors meus: ahir el Barça va tenir que jugar sense en Sergi Panadero, lesionat; sense en Carlitos López, sancionat; i només començar el partit es van lesionar en David Páez i l’Ordeig. Què volíeu que fessin els altres si van tenir que jugar mig partit amb els juniors i sense possibilitat de fer canvis? Encara van fer prou d’aguantar el “tipo” fins el 2 a 2. Vinga, Barça, diumenge a guanyar i a rematar a la pista del Noia!

En Deco té la cara més dura que el ciment. Diu que el club li ha donat permís per buscar-se equip i que ell seguirà guanyant títols on vagi. Al cap de deu segons va i diu que va marxar cap a casa, a la mitja part del Mallorca, per no trobar-se amb transit a la sortida. Quina cara més dura que té el company!!! Un exemple d’implicació amb l’equip.

El President s’ha equivocat al donar una entrevista a TV3, aquest diumenge, i no comparèixer dilluns a la roda de premsa. A la trobada amb tots els mitjans segur que no surt cap tema que no surti diumenge i es posa de cul amb tota la premsa, excepte TV3 es clar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada