05 de maig 2008

A tothom li és igual el 6 a 0. Que plegui en Txiki, també. Deco i Eto’o s’autodescarten per Madrid

Bonica mocadorada la d’ahir a l’estadi, per no parlar dels crits de “Barça si, Laporta no” que varen sortir del no res quan el marcador estava 3 a 0. No vull ni pensar com hauríem acabat si el València ens marca un gol de bon començament. A la gent ja tant li és guanyar 6 a o, que 25 a 1. Està tothom fins els pebrots. La prova és que dels 55.000 que varem anar a l’estadi, jugant ni més ni menys que el València, una quarta part eren giris. Jo tenia uns quants al costat que també van treure el mocador, devien pensar que cantàvem “La Bella Lola”. I el Madrid a la Cibeles i el Vila-real consolidant el segon lloc. Per cert, que ningú esperi el segon lloc que ens porten quatre punts i en queden nou, amb visita al Bernabeu inclosa.

En Txiki Begiristain cada dia és més “xuleta”. L’home més simpàtic del Dream Team s’ha convertit en un prepotent que no està a l’alçada de les circumstàncies quan les coses van mal dades. Ahir parlava de lesions. S’ha de tenir collons quan ens hem passat els darrers dos anys fent el ridícul fins i tot amb l’equip més “cutre” de la Lliga o, encara pitjor, amb rivals de categories inferiors a la Copa. A sobre, quan li pregunten si en Rijkaard plegarà diu que encara no ho sap, el que provoca que el periodista preguntador li repliqui si ja estan fitxant sense conèixer el parer de l’entrenador. Obvi. Aviat, en comptes de Txiki li haurem de dir Chikilicuatre.

Deixo pel final a l’Eto’o i a en Deco. Espero que si la Junta tenia el més mínim dubte en algun dels dos ahir desaparegués. Van provocar les seves targetes per no anar a Madrid. En Deco ho va fer més dissimuladament perquè té més tècnica que l’Eto’o, que li va etzibar una patada al seu defensa que era vermella directa. Aquest parell, que precisament són els que xerren més i els que pitjor rendiment han donat tota la temporada, i la passada, els que han de fer és marxar d’una vegada perquè a molts ens fa fàstic veure’ls, fins i tot. La prova del que dic, per si encara hi ha dubtosos, és que el propi Rijkaard els va desmentir a la roda de premsa del final de partit, quan havien dit que no sabien que estaven a una targeta de la suspensió. I encara n’hi havia que els defensaven quan van fer tres sprints seguits amb el Manchester. Perdona’ls, senyor! Són uns covards i uns pocavergonyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada