11 de maig 2008

Campions d’Europa!


Una alegria! Creia que s’acabava la temporada sense títols però l’hoquei no ens podia fallar. Han arrasat a un Reus que si es dediquessin a jugar i no a protestar i jugar com porcs potser alguna vegada guanyarien alguna cosa. Els seus anys daurats ja només es poden veure en blanc i negre.

En canvi els campions han jugat seriosament i tot i la baixa d’en Sergi Panadero han fet una exhibició de bon hoquei i de control del partit quan ja tenien avantatge suficient al marcador. Tots han estat fantàstics, sense excepció, però el partit de l’Aitor Egurrola ha estat espectacular. Ho ha parat tot. Som els millors i es nota. Ara a per la Lliga!

Per cert, alguns radicals han estovat als seguidors del Reus a la sortida. Lamentable. Això no es pot permetre. Es cert que no ha ajudat gens que aquests es passessin mig partit cridant “puto Barça”, el seu crit favorit. Els seguidors del Reus es caracteritzen per cridar contra el Barça més que per animar al Reus. És increïble, tot i que veient les pintes que gasten tampoc es tant sorprenent. Són una mica prehistòrics, perquè no dir-ho. Avui han sortit cremats i dos s’hauran passat de boques i els hi ha trencat les respectives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada