06 de maig 2008

En Rosell millor que calli

Els que parlen tant malament d’en Laporta i que anhelen l’arribada d’en Sandro Rosell que també prenguin bona nota del seu oportunisme. Cada vegada que hi ha conflicte al club surt a fer el merda i diu la seva. Ahir, a Lleida, va fer la brometa de que “tal i com està el club i pensant en el futur, el meu metge m’ha dit que millor estar callat”. Doncs fes cas al metge, oportunista.

De callat res, es clar. No es va poder estar-se de dir que els directius que varen marxar amb ell ho van fer “contents pel que havien fet, però insatisfets per no haver tancat el cercle”, es a dir que amenaça amb tornar, per continuar dient que “tot el que és disminució del patrimoni del Barça preocupa i Ronaldinho és part d’aquest patrimoni”. En Ronaldinho patrimoni? Si no ens serveix ni per jugar, aviat perdrem diners amb ell si no ens el venem corrents, si algú és tant babau de contractar-lo.

Rosell, millor que callis. Algunes de les que avui titllen com grans patinades de la Junta són també culpa teva, no te n’amaguis. I, sobretot, si realment estimes al club espera el teu moment i juga les teves cartes com els homes, deixa de fer el merda seca buscant les oportunitats que els desgraciats esdeveniments del club et brinda. Primer vas marxar en el pitjor moment, després el llibre que vas treure, ara declaracions...Encara no ets President i ja estàs fent el que critiques d’en Laporta. Millor queda’t a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada