29 de maig 2008

Oriol Giralt, el mecenes

L’Oriol Giralt diu que ha invertit diners en aquesta moció de censura. Coneixeu algú que posi diners seus per una causa com aquesta? Resposta: no. L’Oriol Giralt és més que probable que estigui al servei d’algú altre que ja li tornarà les despeses efectuades. Qui? Aquesta és la gran pregunta. El que està clar és que ell, segons diu, no pot ser President perquè no podria aconseguir els avals. Podria haver aprofitat la recollida de signatures per fer una col·lecta, també. O podria demanar al proper President que faci una modificació als estatuts per permetre que qualsevol soci pugui ser President del club. Segur que ho fa.

Si és un tapat dels que, de moment, li han donat suport estem arreglats. Aquest si és un Dream Team: Minguella, De Val i Medina. Només falta en Majó. Bé, i en Toni Freixa que amenaça en signar al darrer moment. Quina penya...

Encara seria pitjor si el tapat fos en Rosell. Demostraria una manca de lideratge total i absoluta. Si ell és el que està al darrera el que hauria de fer és donar la cara des del primer dia. Ja serien tres coses que ha fet malament, abans de començar: marxa del club enmig de la temporada, deixant-ho tot empantanegat perquè volia sortir a la foto més que en Laporta; treu un llibre conflictiu novament enmig de la temporada, la següent; i ara això. Seria una llosa que hauria de portar a les esquenes des del primer dia. Veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada