05 de maig 2008

El meu parer sobre el futur del Barça

Aquests dies en que tothom es manifesta a favor i en contra d’uns i altres jugadors no vull ser menys i diré la meva.

Hi ha un grup de jugadors que sempre han donat la cara i que són de la casa. S’han de quedar indiscutiblement. Són en Valdés, Puyol, Xavi, Iniesta, Bojan i, evidentment, la nostra estrella, en Messi.

Altres han demostrat la seva categoria i la seva professionalitat. S’han de quedar. Serien en Milito, en Sylvinho, en Touré Yayá i l’Abidal, tot i que aquest últim podria haver donat una mica més de si.

Alguns podrien ser bons jugadors, però ni tenen ganes d’estar al Barça o ja és difícil que puguin fer res al club perquè ja tenen massa pressió a sobre i no faran res. Aquests serien en Gudjohnsen, en Zambrotta i l’Edmilson. Al carrer.

N’hi ha que estan completament acabats: en Thuram i l’Ezquerro. Altres no tenen ni han tingut mai prou categoria per jugar al Barça: Jorquera, Oleguer i Giovani. En Pinto no ho se, pobret ni ha jugat.

I deixo pel final els cinc pocavergonyes que faria fora a patades demà mateix: Márquez, Eto’o, Ronaldinho, Henry i Deco. M’és totalment indiferent si són recuperables com a jugadors, si tenen 20 o 90 anys, o si la culpa de tot és de l’entrenador o de les lesions. Tots, menys en Txiki (“Chiquilicuatre”) i en Laporta, sabem que en Márquez passa més estones a Madrid que a Barcelona; que l’Eto’o és un impresentable que només pensa en ell i que es passa l’equip i el club pel forro, una mostra la tenim amb la targeta d’ahir; que l’Henry ha vingut aquí a pasturar i a fer el ploricó amb el “cuento” de la nena; que en Deco és un pocavergonya que també s’ha cagat a sobre per no anar al Bernabeu, el molt covard; i d’en Ronaldinho ja ni en parlo. Encara hi ha algun gamarús que el defensa i diu que li hem de donar una sortida digne. A veure si té collons i juga diumenge amb el Mallorca que veurà la sortida digne que li donem.

El Barça ha de prendre nota i deixar de fitxar micos ignorants i buscar jugadors seriosos, professionals, compromesos i que lluitin. Si després guanyem o perdem dependrà de molts altres factors, però com a mínim no sortirem del camp cremats com torxes per veure a la xusma aquesta prenent el pel a tothom. Visca el Barça, fora vividors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada