25 de maig 2008

En Medina es suma a la moció

Estava cantat. Primer en Minguella, ara en Medina, entremig el tenista que volia ser secretari tècnic, en Sergi Bruguera, i per tot arreu l’impulsor de tot plegat que no pot ser President perquè no disposa dels diners suficients pels avals. Només faltava en Bassat, que creia que tenia més categoria, dient que ell no hauria pogut ser President perquè no sap mentir.

Queden pocs dies per recollir signatures i sembla que les aconseguiran. Faltarà veure, però, si també aconseguiran les dues terceres parts dels vots. No ho crec, francament. Per això encara no ha sortit a escena en Rosell, perquè està acollonit. Si es planteja la votació havent sortit a escena sap que la gent votaria en clau de Laporta o Rosell i si perd està acabat per aconseguir la presidència en un futur. És per això que no apareix per enlloc, per covardia.

Ho he dit algunes vegades: els de la moció han comés un error de càlcul. Les xiulades no representen el total del barcelonisme. Per guanyar en Laporta necessiten un candidat sòlid i no el tenen. No poden guanyar en Laporta. El que si que poden fer, ja ho estan fent, és perjudicar el treball del club en un moment decisiu de la temporada com és aquest. Ara que hem d’engrescar als jugadors que han de venir l’any que ve ells fan força rebombori perquè aquests tinguin dubtes i s’ho pensin dues vegades. Flac favor el que li fan al club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada