19 de maig 2008

L’entrevista d’en Joan Laporta

Un home que el primer que diu és que mira d’agafar forces per no ensorrar-se a mi ja em mereix un respecte. L’entrevista crec que ha estat bé i que, sense dir res que no sabéssim, en Joan Laporta ha estat humil i ha reconegut errors. A mi la sensació que m’ha quedat és que s’ha equivocat per creure en les persones, en algunes, i aquestes l’han traït, decebut o, encara pitjor, no han estat a l’alçada dels reptes que tenien encomanats.

També ha reconegut l’error dels episodis de la llotja de Manchester i de la Trobada de Penyes. Va estar lamentable, és cert, però també ho és que aquest home està pressionat tots els dies de la seva vida i això no hi ha qui ho aguanti.

La prova de que l’entrevista ha de tranquil·litzar els ànims és el Gol a Gol que estic veient ara mateix estan els representants dels mitjans i no poden esquarterar-lo com, de ben segur, voldrien. En Vehils està emprenyat i tot. Vol atacar-lo i no sap per on tirar.

Avui ho deia i ho repeteixo: en Laporta encara és la millor opció. I “al loro”, com diria ell, que si hi ha moció de censura en Laporta es presenta i no dubteu que torna a guanyar de carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada