19 de maig 2008

Tenim un nou Dream Team

Els anomenen “La Triple M”. Són en Majó, en Minguella i en Medina que, lluny de fer oposició, s’han passat els darrers anys aprofitant qualsevol crisi per tirar porqueria contra en Laporta. Avui han anat tots tres a “La Porteria” de Barcelona TV. Han dit coses realment sorprenents.

En Majó, per exemple, ha dit que la gent no està contra els jugadors, que està contra en Laporta. A més ha dit que ha estat el club el que ha tirat porqueria contra en Ronaldinho. Home, jo si estic contra els jugadors i la porqueria en Ronaldinho se l’ha tirada ell mateix per sobre. S’ha autoenmerdat.

En Medina, que m’ha sorprès perquè no l’imaginava tant just, ha dit que és una indecència culpar a en Rijkaard del que ha passat perquè ha estat un home elegant i que ha aconseguit grans resultats. Potser si que ha aconseguit grans resultats, però els darrers dos anys no ha aconseguit res més que fer el ridícul. O quan hi ha bons resultats són gràcies a en Rijkaard i quan venen mal dades la culpa és d’en Laporta? Elegant? Un senyor? D’acord, però no el paguem per fer el senyor, el paguem per guanyar títols.

Per cert, tots tres es preocupen molt del Palau. Repto (es un parlar) ara mateix a qualsevol d’ells a que demostrin que aquesta temporada han anat un sol cop al Palau. Que renoi sabreu del Palau si no el trepitgeu? Només us interessa el Palau perquè sabeu que es xiula a en Laporta i això us va bé? Estic fart de que la gent parli tant del Palau quan jo, que si que hi vaig, he estat més de cent vegades veient l’hoquei amb dues-centes persones a les grades o l’handbol amb cinc-centes.

Un cosa ha quedat clara: tots tres es presentaran si la moció de censura prospera, cosa ara mateix inimaginable. Estem arreglats. I amb tot això en Rosell callat com un puta. Ni es planteja sortir a escena no sigui que no s’arribi a les signatures mínimes i quedi amb el cul a l’aire. Perquè no recull signatures com en Minguella? Aquest almenys va de cara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada